Δωρεάν Sms

Με την βοήθεια των συστημάτων μας, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ενημερωτικά sms στο κινητό κάθε πελάτη, ο οποίος έχει ανεξόφλητες οφειλές. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας, λογαριασμών τραπεζών κ.α. Με αυτό το τρόπο, γλιτώνετε αρκετό χρόνο και αυξάνετε το κύρος της επιχείρησης σας.

Περιγραφή: κάθε χρήστης του internet, μπαίνοντας στο web site σας, θα έχει την δυνατότητα να γραφτεί στην δωρεάν αποστολή sms. Τα sms θα του παρέχετε εσείς, καθώς και θα μπορείτε να καθορίσετε το πόσα sms θα μπορεί ο κάθε χρήστης να στέλνει καθημερινά π.χ. 5 sms ανά ημέρα. Αυτή η κίνηση, θα έχει ως αποτέλεσμα, την αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.

 

Τα δικά σας οφέλη:

 

* Οι επισκέπτες, μπαίνουν συχνά στο web site σας και βλέπουν παράλληλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας
* Συλλέγετε με έναν πολύ καλό, νόμιμο και άμεσο τρόπο, στοιχεία από διάφορους καταναλωτές για περαιτέρω επεξεργασία και προώθηση.
* Σε κάθε sms που στέλνουν οι χρήστες και παρέχεται δωρεάν, έχετε την δυνατότητα στο κάτω μέρος του μηνύματος να προσθέτετε το web site σας, ένα διαφημιστικό μήνυμα από την επιχείρηση σας ή μια προσφορά. Έτσι, διαφημίζεστε αυτόματα σε όλους τους παραλήπτες sms μηνυμάτων.

 

δωρεαν sms - free